Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 11:01

''Εργατική Αλληλεγγύη'': Σχέδιο τρομοκρατίας απο το κράτος και το παρακράτος

epeisodia_poreia_athina4απο την Ανακοίνωση του Συνδικάτου:

Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων λαού και εργαζομένων στην Κοζάνη,

στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα κατά τη διάρκεια της 48ωρης πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας.
Καταγγέλλουμε την απρόκλητη δολοφονική επίθεση με μολότοφ, πέτρες και ρόπαλα των κουκουλοφόρων της τυφλής βίας, των παρακρατικών και των δυνάμεων καταστολής αλλά και όποιων άλλων χρησιμοποίησαν βία ενάντια στους αγωνιστές, διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και άλλων εργαζομένων!

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου αγωνιστή, κουμουνιστή οικοδόμου στέλεχος του ΠΑΜΕ. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα μέλη του ΠΑΜΕ που δέχτηκαν την άνανδρη επίθεση του κράτους και του παρακράτους και δηλώνουμε ότι αυτή η επίθεση είναι επίθεση οργανωμένη ενάντια στην εργατική τάξη και το λαό που αντιστέκεται στη βάρβαρη επίθεση που γίνεται στην ίδια τους τη ζωή από την κυβέρνησης του κεφαλαίου και την Τρόικα!

Ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούν από τέτοιες ενέργειες αντιθέτως θα θυμώσουν, θα ατσαλωθούν και θα βγουν μαζικά και οργανωμένα στους δρόμους μέχρι να πέσει αυτή η χούντα κυβέρνησης ΕΕ και ΔΝΤ!

Το γραφείο τύπου

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 11:09