Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 12:41

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ TOY ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ Ο.Α.Ε.Δ.

altΟ σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης συνεχίζοντας το ενημερωτικό πρόγραμμα στα στα σχολεία του Ν. Κοζάνης, επισκέφτηκε και ενημέρωσε τους σπουδαστές των σχολών Ο.Α.Ε.Δ., για θέματα που αφορούν την Αιμοδοσία, την Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (βλαστοκύτταρα), Μυελού των Οστών και Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι σπουδαστές για την Αιμοδοσία και την Δωρεά Οργάνων έγιναν δε πολλές ερωτήσεις για την δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (βλαστοκυττάρων) διαβεβαιώνοντας τους ομιλητές ότι σύντομα θα περάσουν την πόρτα του Συλλόγου για πληρέστερη ενημέρωση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης τόνισε στα παιδιά ότι ¨η Ζωή και η υγεία δεν είναι έτσι απλά, αυτονόητα, η διάρκεια και η ποιότητα τους εξαρτώνται από την συμπεριφορά όλων μας.¨ δίνοντας έτσι έμφαση και για την ανάγκη ασφαλούς οδήγησης, τόνισε επίσης ότι σωστός πολίτης είναι ο καλά ενημερωμένος πολίτης, ώστε ελεύθερα και με γνώση να αποφασίζει για τη Ζωή του.

Ενώ η γιατρός κα Τσιαβή μίλησε για την Αιμοδοσία, την ανάγκη ύπαρξης Εθελοντών Αιμοδοτών, τα συστατικά του Αίματος και τις λειτουργίες των κυριότερων από αυτά.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση και τους καθηγητές των σχολών Ο.Α.Ε.Δ. για την άψογη υποδοχή καθώς επίσης και την γιατρό μας Εθελόντρια κα Τσιαβή Τζένη για την πολύχρονη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 12:46