Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 14:01

Η “ΕΝΩΣΗ”:ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

124 χρόνια πέρασαν από την ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ που οι εργάτες του ΣΙΚΑΓΟΥ με την εξέγερση και την ηρωική τους θυσία, άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες της ιστορίας για να σηματοδοτήσουν με τους Αγώνες τους τις εξελίξεις: Για κοινωνική Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ισότητα και Αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων. Αγώνες άρρηκτα δεμένοι με τους αγώνες του λαϊκού κινήματος που αποτελούν πάντα τον κύριο μοχλό της πάλης για την Δημοκρατία, για μια πιο Ανθρώπινη κοινωνία.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ!

ΠΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Είναι η ιστορική μνήμη που στηρίζεται ο Άνθρωπος και φωνάζει ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΟΔΟ. Όμως εδώ και χρόνια διαπιστώνουμε ακριβώς το αντίθετο. Βιώνουμε την λιτότητα, την φτώχεια, την ανεργία, την αδικία, να διευρύνονται με ταχύτατους ρυθμούς, οδηγώντας μεγάλα στρώματα της κοινωνίας μας στο περιθώριο και στην ανέχεια.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ και να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ και ΛΕΜΕ:

Όχι σε απολύσεις.

Όχι στην μείωση μισθών.

Όχι σε περικοπές επιδομάτων.

Όχι σε κατάργηση Σ.Σ.Ε.

 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

Αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη και σταθερή απασχόληση, εγγυήσεις για παλιούς και νέους εργαζόμενους.

Την μείωση της ολοένα αυξανόμενης ΑΝΕΡΓΙΑΣ με εφαρμογή του 35ώρου απασχόλησης.

Την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

Την ανάπτυξη της Περιοχής μας με αξιοποίηση του Λιγνίτη και κατασκευή νέων αντιρρυπαντικών μονάδων.

Προσλήψεις ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ από ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ :

 

ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους , τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ συγκεντρώσεις των ΕΡΓΑΤΙΚΏΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ που θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 1 ΜΑΪΟΥ και ώρα 09:30 στις Κεντρικές Πλατείες.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 14:03