Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 14:36

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Γ. ΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

altΣτο σημερινό έντονα ευμετάβλητο και ασταθές παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, ο εορτασμός της πρωτομαγιάς σηματοδοτεί ακόμη περισσότερο την οφειλόμενη απόδοση τιμής στους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων για κοινωνικό κράτος δικαίου, αλληλεγγύης, σταθερότητας και πρόνοιας.

Η πρωτομαγιά του 2010 βρίσκει την κοινωνία μας στην αφετηρία μίας νέας πλήρους διαφοροποιημένης εποχής, που χαρακτηρίζεται από νέες προκλήσεις, νέους προβληματισμούς, νέα αιτήματα και νέες απαιτήσεις. Παραμένει ωστόσο μία μέρα πλούσια σε μηνύματα γιατί μεταφέρει από γενιά σε γενιά τη μνήμη γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία κυρίως εκείνων των ανθρώπων που η ζωή τους είναι συνυφασμένη με το μόχθο, την αγωνία και την ελπίδα για μια ασφαλέστερη ζωή.

Αισιοδοξούμε ότι με την ενότητα και τη σύμπραξη όλων, εργαζόμενων, φορέων και επιχειρήσεων θα πετύχουμε πολλά και κυρίως θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το οξύτατο και για τον τόπο μας πρόβλημα της ανεργίας.

Η πρωτομαγιά θυμίζει το χρέος όλων μας για τις νέες γενιές που δικαιούνται και αναζητούν ένα καλύτερο αύριο.

Το πάντα επίκαιρο μήνυμά της, ενδυναμώνει την πίστη μας ότι οι αγώνες δίνονται με ενότητα, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα και όραμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 14:38