Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 13:41

Σπαρτακος: μπορούμε να συγκαλέσουμε μόνοι μας -χωρις την ΓΕΝΟΠ-την επιτροπή Ενεργειακών κέντρων

spartakosΜε αφορμή την απαντητική επιστολή στο Σωματείο ΕΝΩΣΗ, η διοίκηση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ διαμηνύει στην ΓΕΝΟΠ οτι έχει ζητήσει την συνεδρίαση της επιτροπής Ενεργειακών κέντρων, υπενθυμίζει οτι έχει περάσει το εύλογο δεκαήμερο και στέλνει μήνυμα στην ΓΕΝΟΠ οτι μπορουν να πάρουν αποφάσεις χωρίς την ίδια, αλλά στο τέλος, αυτά που θα αποφασιστούν να την δεσμέυουν.

Δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ:

 

Προς: Σωματείο Εργαζομένων
Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ «Η Ένωση» Ημερ.: 27/10/2011
Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Συνάδελφοι
Σε απάντηση της επιστολής σας -με την οποία καλείτε «σε κοινή σύσκεψη όλα τα Προεδρεία των Σωματείων του Λεκανοπεδίου», με την οποία συμφωνούμε τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς την ίδια την διαδικασία- σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη εκκρεμεί σύγκλιση της επιτροπής των Ενεργειακών Κέντρων, βάσει του άρθρου 48 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, έτσι όπως αυτή είχε αιτηθεί από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, με σχετική επιστολή προς τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στις 17 Οκτωβρίου 2011. Επιστολή που είχε κοινοποιηθεί και στο Σωματείο σας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, λειτουργώντας απολύτως δεοντολογικά και καταστατικά, ζήτησε από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να συγκαλέσει τη σύσκεψη, όπερ και εκτιμούμε ότι θα πράξει, καθώς όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο «προκειμένου να εκτιμηθούν και να αξιολογηθούν τα όσα προβλέπονται από την εφαρμογή του Σχεδίου Νόμου για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, το ενιαίο μισθολόγιο βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις (πολυνομοσχέδιο)». Θυμίζουμε μάλιστα ότι η Ομοσπονδία υποχρεούται μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών να προχωρήσει στη σύγκλιση της εν λόγω επιτροπής.
Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ορίζεται από το καταστατικό, μπορούμε να προβούμε στην σύγκλιση της Επιτροπής των Ενεργειακών Κέντρων, της οποίας μάλιστα τα όποια αποτελέσματα θα είναι και δεσμευτικά για την Ομοσπονδία.

Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

Ο Πρόεδρος Ο Γεν . Γραμματέας

Γιώργος Αδαμίδης Αθανάσιος Μάστορας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 13:50