Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 08:44

Εκδηλωση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης

 

Ο Γιάννης Νεβεσκιώτης ήταν ο προσκεκλημένος ομιλητής του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης και του Ροταράκτ Ομίλου στην συνεστίαση της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου στο εστιατόριο «Πλάτανος». Ο ομιλητής με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εισηγήθηκε το θέμα: «H πρόκληση της ψηφιακής εποχής για τα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης».
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Γιάννης Νεβεσκιώτης τόνισε τα επιτεύγματα της ψηφιακής τεχνολογίας και κυρίως την ευρύτητα των εφαρμογών της στο Περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία έχει απλοποιήσει κάποιες τεχνικές μετάδοσης της είδησης που δίνουν περισσότερες δυνατότητες στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης έγιναν αναφορές στο Διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τον τρόπο με τον οποίο αυτά βοηθούν τα τοπικά ΜΜΕ. Τέλος, ο ομιλητής αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των τοπικών ΜΜΕ, κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη των περιφερειακών επιχειρήσεων και κατ' επέκταση της περιφερειακής ανάπτυξης. Στο κλείσιμο της εισήγησης ακολούθησαν οι καθιερωμένες ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων πάνω στο θέμα και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.
Ακόμη ανακοινώθηκε πως την επόμενη συνεστίαση την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 9μμ στο εστιατόριο «Πλάτανος» θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ροταριανού Τάσου Κυρατσού με θέμα: «Ροταριανό Ίδρυμα».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 08:47