Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 12:42

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

Την περασμένη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης πραγματοποίησε την συνεστίαση μελών και φίλων του στο Restaurant Τρυποκάρυδος. Η συνεστίαση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Ομίλου, Μπάμπη Αθανασιάδη ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στη συνεστίαση. Στη συνέχεια αξιοποίησε το καθιερωμένο πεντάλεπτο του προέδρου με μια σύντομη αλλά περιεκτικότατη αναφορά στο Ροταριανό Ίδρυμα. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που γιορτάζεται η ίδρυση του Ροταριανού Ιδρύματος και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν αρκετά ιστορικά στοιχεία από την ίδρυση του Ιδρύματος, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, την ακμή του και φυσικά την εδραίωσή του. Έγινε δε εκτενής αναφορά σε δράσεις που έχει αναλάβει και τρέχουν έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία και τεράστιο ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας του Ομίλου, Πέτρος Παπαναούμ, ο οποίος αρχικά έκανε αναφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων που έχει καθιερωθεί η 1η Νοεμβρίου και στη συνέχεια έκανε τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν τον Όμιλο και έθεσε τα θέματα συζήτησης για την συγκεκριμένη συνεστίαση.
Στις ανακοινώσεις του Ομίλου αναφέρθηκε η ανανέωση και η εκ νέου ενημέρωση του επίσημου site του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης www.rotarykozani.gr αποτελώντας έτσι μια πολύ χρήσιμη πηγή πληροφοριών για το Ρόταρυ τοπικά και διεθνώς. Επίσης, πλέον ο καθένας μπορεί να μπαίνει στον ιστοχώρο και να βλέπει φωτογραφίες και νέα από δράσεις και ομιλίες που διοργανώνει είτε ο Ροταριανός Όμιλος είτε ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης. Ακόμη, ανακοινώθηκε η δημιουργία λογαριασμού Twitter για τον Ροταράκτ Όμιλο Κοζάνης με όνομα @RCKozani ώστε να είναι ακόμη πιο άμεση και εύκολη η επικοινωνία με την τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Τέλος, συζητήθηκαν οι προσεχείς δράσεις του Ομίλου, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε επόμενα δελτία τύπου και έγιναν προτάσεις για υλοποίηση νέων δράσεων στο μέλλον.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 12:47