Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2010 13:23

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα  με θέμα: «10 χρόνια Βοήθεια στο Σπίτι: πρόγραμμα ή θεσμός;», με στόχο την προβολή της προσφοράς του προγράμματος ,τα οφέλη που προέκυψαν αλλά και τα προβλήματά του. Απώτερος σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Δημάρχων, των Βουλευτών και των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών (υγειονομικών, προνοιακών, εργατοϋπαλληλικών) των τεσσάρων νομών της Δυτικής Μακεδονίας, προς άσκηση πίεσης από τις πολιτικές δυνάμεις της περιοχής για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων που αφορούν στον κλάδο μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου 2010 και ώρα 10:30 π.μ., στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Διοικητήριο ΖΕΠ – Κοζάνη).

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής – κ. Φίλιππος Πετσάλνικος και ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – κ. Γεώργιος Κίρκος. Θέματα θα εισηγηθούν:

·  Αναστάσιος Ιωαννίδης - Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Δυτικής Μακεδονίας

·  Παύλος Αποστολίδης – Νοσηλευτής ΠΒΣ Δήμου Αγίας Τριάδος Καστοριάς. Θέμα: «Βοήθεια στο Σπίτι: παρόν & μέλλον»

·  Χρήστος Καραντίνος– Στέλεχος Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Θέμα: «Κοινωνικές Υπηρεσίες: μια παλιά αρμοδιότητα – μια νέα πρόκληση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

·  Πάρις Κουκουλόπουλος – Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Κοζάνης. Θέμα: «Πρόνοια & Τοπική Αυτοδιοίκηση»

·  Συμεών Δανιηλίδης – Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης & Αλληλεγγύης της ΚΕΔΚΕ. Θέμα: «Υπηρεσίες στο Σπίτι προς Ηλικιωμένους & Α.Μ.Ε.Α στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που προβλέπει το Σχέδιο Καλλικράτης»

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαϊος 2010 13:26