Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 13:29

Eργατική Αλληλεγγύη: Ανυπακοή στο χαράτσι

afisaergatiΜε Ανακοίνωση του το συνδικάτο εργατική Αλληλεγγύη καλει σε σύσκεψη στο Eργατικό Kέντρο για τον συντονισμό της δράσης ωστε να μην πληρωθεί το χαράτσι: 

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και του εκπροσώπου του τραπεζι-κού κεφαλαίου Λουκά Παπαδήμου με τη στήριξη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδηγεί τους εργαζόμενους και το λαό στη φτώχεια, στην πείνα και στην εξαθλίωση! Πετσοκόβει τις συντάξεις, καρατομεί τους μισθούς, καταργεί τη δημόσια υγεία και παιδεία αλλά και κάθε ίχνος κράτους πρόνοιας!
Και δε φτάνουν όλα αυτά φορτώνει στο λαό με άδικα και εξοντωτικά χαράτσια όπως αυτό της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ που η κυβέρνηση θέλει να τα κάνει και μό-νιμα! Σε μια περίοδο που όλο και περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τους λο-γαριασμούς της ΔΕΗ αυτοί απειλούν να στερήσουν το ρεύμα, αυτό το απαραίτητο κοινωνι-κό αγαθό, σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι.
Τους απαντάμε ότι η παιδεία, η υγεία, το ρεύμα και το νερό δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό, ανήκουν σε όλους εμάς.
Απέναντί τους θα βρουν ένα μαζικό, δυναμικό, λαϊκό κίνημα πολιτικής ανυπακοής που θα καταργήσει στην πράξη κάθε προσπάθεια εξαθλίωσης των εργαζομένων και του λαού!
Να οργανωθούμε, να οργανώσουμε το κίνημα ανυπακοής και στην περιοχή μας.
Καλούμε τα συνδικάτα, όλους τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους και το λαό της πε-ριοχής μας στην ανοιχτή Εργατική, λαϊκή συνέλευση για να φτιάξουμε μαζί αυτό το κίνημα, δημοκρατικά, χωρίς ηγεμονισμούς και καπελώματα για να μην περάσουν τα σχέδια της κυ-βέρνησης να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ΩΡΑ 7.30 το απόγευμα
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 13:41