Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Μαϊος 2010 14:57

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ. ΑΙΑΝΗΣ

altΤην κλιμάκωση του αγώνα των Δημοτών Αιανής για την παραμονή, ως αυτόνομου, του ιστορικού Δήμου Αιανής στον αυτοδιοικητικό χάρτη και τον προγραμματισμό των επόμενων κινητοποιήσεων, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (Σ.Ε.Α.), που έγινε   παρουσία δεκάδων δημοτών Αιανής την Κυριακή το μεσημέρι 09 Μαΐου 2010.

Ο Δήμαρχος , όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου χαιρέτισαν   την αγωνιστική συμμετοχή των κατοίκων , ζήτησαν να διαφυλαχθεί η ενότητα και η προσήλωση στον κοινό στόχο και ενημέρωσε τα μέλη και τους παραβρισκόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για την επιδιωκόμενη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Ραγκούση Γιάννη, στην οποία θα ζητηθεί να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές του νομού  Κοζάνης.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε :

α) Η συμβολική «κατάληψη» του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής την Τρίτη 11 Μαίου 2010 από τις 7,30 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι με την παρουσία όλων των δημοτών.

β) Η κάθοδος στην Αθήνα με λεωφορεία του Δήμου, όσων δημοτών επιθυμούν, την ημέρα που θα συναντηθεί η Δημοτική Αρχή με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Ραγκούση Γιάννη, για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την πρόταση του να καταργηθεί ο Δήμος Αιανής και να απαιτήσουν την παραμονή του. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι δημότες να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημαρχείο.

γ) Την πραγματοποίηση στο τέλος της εβδομάδας νέας Λαϊκής Συνέλευσης στην κεντρική πλατεία Αιανής για την ενημέρωση των δημοτών και την λήψη αποφάσεων για την συνέχιση του αγώνα ανάλογα με τις εξελίξεις.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Μαϊος 2010 15:00