Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 23:25

ΕΛΑΣ: Υποχρεωτική η χρήση αλυσίδων για όλα τα οχήματα που κινούνται στον άξονα Πολύμυλος Σιάτιστα της Εγνατίας οδού

elas-farosΑνακοινώνεται ότι, με Προσωρινή Απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης:
1. απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ (Ανισόπεδο Κόμβο) 9Β Δυτ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου,

καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό Δίκτυο εδαφικής αρμοδιότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης
2. απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, που δεν φορούν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ 9Β Δυτ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου και
3. διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στον κλάδο της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα από τον Α/Κ Κοίλων έως τον Α/Κ Καλαμιάς.
Κατά τη διάρκεια της ισχύος της απόφασης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
- Κόμβος Κοίλων (φανάρια) / Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (με κατεύθυνση προς Κοζάνη) / Γκέρτσου / Αν. Παπανδρέου / Κόμβος Λευκόβρυσης / Ε.Ο. Κοζάνης – Καστοριάς / Βατερό / Α-Κ Καλαμιάς (είσοδο στην Εγνατία Οδό)
- Κόμβος Κοίλων (φανάρια) / Οικισμός Κοίλων / Ενωτική Οδός Κοίλων – Βατερού / Ε.Ο. Κοζάνης – Καστοριάς / Α-Κ Καλαμιάς (είσοδο στην Εγνατία Οδό)
Η προαναφερόμενη Απόφαση θα διαρκέσει μέχρι τον πλήρη αποχιονισμό και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου, στην περιοχή εδαφικής αρμοδιότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 23:34