Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 10:51

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ „ΚΟΖΙΑΝΗ“

altΠραγματοποιήθηκε  για τέταρτη συνεχή χρονιά με επιτυχία την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας χορού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Κόζιανη». Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα μικρά παιδιά και συμμετείχαν πάνω από είκοσι σύλλογοι από την Μακεδονία και Θεσσαλία! Γέμισε ασφυκτικά η πλατεία της Κοζάνης από 400 μικρούς χορευτές που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία, Κοζάνη, Θεσσαλία και Θράκη.

Επίσης η εκδήλωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα. Τα παιδιά χόρεψαν για «τα παιδιά που έχουν ανάγκη» και παράλληλα έφεραν και πρόσφεραν υλικά αγαθά για τα παιδιά των παιδικών χωριών SOS. Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή η οποία εντυπωσίασε τον κόσμο που την παρακολούθησε και μέσα από την οποία το διασκέδασαν πολύ οι μικροί χορευτές που συμμετείχαν.

Συγκινητική ήταν η προσφορά των μικρών παιδιών αλλά και του κόσμου της Κοζάνης, αγαθών για τα παιδιά των χωριών SOS από την οποία μαζεύτηκαν ένα μεγάλο φορτηγό πράγματα! Συγκινητική ήταν και η παρουσία πενήντα και πλέον εθελοντών-μελών του συλλόγου «Κόζιανη», οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης, για αυτό τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.  

Μπράβο και ευχαριστώ σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης τα οποία για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι είναι κοντά στις προσπάθειες ανθρώπων που αγωνίζονται για κάποια ιδανικά. Απούσα η πολιτική ηγεσία της περιοχής η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά ότι επιλέγει εκδηλώσεις και πρόσωπα με τα δικά της κριτήρια..!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 11:04