Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 12:07

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Με αφορμή την έκκληση του Δημάρχου Πτολεμαΐδας, κ. Γρ. Τσιούμαρη, για την καταβολή της δημόσιας δαπάνης για τα έργα διασύνδεσης της Πτολεμαΐδας με τον ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς, ο βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη, και τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής αναφέρεται όχι μόνο στην περιβαλλοντική και οικονομική σημασία του εν λόγω έργου, αλλά και την εξάντληση των δυνατοτήτων του Δήμου Πτολεμαΐδας να συνεχίσει να επιβαρύνεται με τα τοκοχρεωλύσια του εκταμιευθέντος δανείου του έργου. 

Τέλος, ο κ. Κασαπίδης, καλεί τα συναρμόδια Υπουργεία να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση καταβολή της δημόσιας δαπάνης, προκειμένου να αποφευχθεί τόσο η διακοπή των εργασιών του υποέργου 1 —για το σύστημα μεταφοράς νερού Τηλεθέρμανσης από τον ΑΗΣ Καρδιάς στην Πτολεμαΐδα— όσο και η ανατροπή του προγραμματισμού των υπολοίπων έργων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 12:10