Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 14:51

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Τρεις νέους σταθμούς μέτρησης ρύπων και αξιολόγησης του αέρα εγκατέστησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβάλλοντος. Οι νέοι σταθμοί εγκαταστάθηκαν στην Ακρινή του Δήμου Ελλησπόντου, στην πόλη της Κοζάνης και στο Καρυοχώρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής και προστέθηκαν στους ήδη λειτουργούντες δεκατρείς σταθμούς διευρύνοντας το δίκτυο παρακολούθησης ποιότητας του αέρα σε κατοικημένες περιοχές του Νομού.

Οι μετρήσεις όλων των σταθμών με on-line σύνδεση αναρτώνται στις ιστοσελίδες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης (http://www.kozani.gr) και του Κέντρου Περιβάλλοντος (http://www.kepekozani.gr) για την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση της ποιότητας του αέρα στην περιοχή.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο Νομάρχης Κοζάνης «Η πληροφόρηση των πολιτών για τα περιβαλλοντικά θέματα αποτελεί προτεραιότητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και συμβάλλει στην προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2010 14:55