Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2012 11:02

Με την νέα διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης συναντήθηκε το Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ

kyriakidisΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης (ΕΒΕ) , κ. Κων/νο Κυριακίδη, πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κοζάνης την περασμένη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012,

προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο και τη νεοεκλεγείσα Διοίκηση του ΕΒΕ για την ανάληψη των καθηκόντων τους και να ανταλλάξουν ευχές για το Νέο έτος.
Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων και ο Πρόεδρος τους κ. Γεώργιος Σιόγκας, παλιό μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ευχήθηκαν εγκάρδια στον κ. Κυριακίδη και στα μέλη της Διοίκησης που τους υποδέχθηκαν, «καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες και γενικότερα την αγορά που πλήττεται όσο ποτέ λόγω της σκληρής οικονομικής κρίσης». Ζήτησαν ακόμα τη στήριξη του Επιμελητηρίου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων και ευχήθηκαν « το νέο έτος 2012 να επικρατήσει η λογική και η σύνεση που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης».
Ο κ. Κυριακίδης, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για τους συνταξιούχους των οποίων η κρίση , η άποψη και η συμβουλή είναι απαραίτητη για να πετύχει η νέα διοίκηση τους στόχους που θέτει. Επισήμανε ακόμα ότι «το Διοικητικό Συμβούλιου του Επιμελητηρίου Κοζάνης και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας και η στήριξη μας στα δίκαια αιτήματα σας είναι δεδομένη. Αναγνωρίζουμε ότι κάποτε ήσασταν στη δική μας θέση, προσφέρατε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον τόπο μας, βιώσατε τα ίδια προβλήματα σε δύσκολες εποχές και κληροδοτήσατε και σε εμάς τους νεότερους το μεράκι για δημιουργία και προκοπή. Έχετε την αναγνώριση, το σεβασμό και την αρωγή μας όπου και όποτε τη χρειαστείτε».
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα οικονομική συγκυρία και την πορεία των επιχειρήσεων εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον, αλλά και την ελπίδα ότι με κοινή σύμπραξη όλων των δυνάμεων της κοινωνίας και της Πολιτείας θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα.


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2012 11:14