Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Μαϊος 2010 11:19

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ “ΕΝΟΧΛΕΙ”

altΌλες αυτές τις μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες του τι σημαίνει «δημοκρατία» κατά την άποψη των Δημοτικών Αρχών της Κοζάνης. Είναι «δημοκρατικό» να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι της πόλης για τον κάθε είδους τραγουδιστή, για το κάθε είδους μπουζουξίδικο και το πρόγραμμά του, για το κάθε πάρτυ της παράταξης της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι για τις δραστηριότητες του ΚΚΕ.

Φαίνεται ότι ο κ. Δήμαρχος (αν όχι ο ίδιος προσωπικά, πάντως σίγουρα εν γνώσει του) έχει δώσει εντολή στους εργαζόμενους στην καθαριότητα στο Δήμο, να κατεβάζουν μόνο τις αφίσες του ΚΚΕ που ενημερώνουν για τις δραστηριότητες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ  και για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στις 15 του Μάη στην Αθήνα. Μέρες τώρα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οργώνουν κάθε εργασιακό χώρο, κάθε γειτονιά, και χώρο εκπαίδευσης, ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, για να οργανώσουν την πάλη τους ώστε όχι μόνο   να εμποδίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά να παλέψουν για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Ακριβώς το ότι περισσότεροι εργαζόμενοι συσπειρώνονται με το ΚΚΕ, είναι και αυτό που ενοχλεί τις Δημοτικές αρχές, γι’αυτό και καταφεύγουν σ’αυτές τις μεθόδους, επιδιώκοντας τη φίμωση του ΚΚΕ. Τους απαντάμε, ότι έχουν αυταπάτες αν νομίζουν ότι θα εμποδίσουν το ΚΚΕ να ενημερώνει τους εργαζόμενους.

Καλούμε το λαό της Κοζάνης να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές και τις δυνάμεις που θέλουν το λαό με σκυμμένο το κεφάλι και να συμμετάσχει μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στις 15 Μαΐου στην Αθήνα.

Ελάτε με το ΚΚΕ να οργανώσουμε τον αγώνα σε κάθε εργασιακό χώρο και γειτονιά, σε κάθε τόπο δουλειάς, εκεί που παράγεται πραγματικά ο πλούτος. 

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Μαϊος 2010 11:21