Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 11:55

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ “4Η ENERGYTECH”

evekozΤο Επιμελητήριο ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στην 4H Διεθνή Έκθεση Ανανεώσιμων & Συμβατικών Πηγών Ενέργειας "ENERGYTECH" που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2012, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή, ενημέρωση, παρουσίαση των νέων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της ενέργειας.
Προτείνει λύσεις σχετικά με την ενεργειακή ταυτότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία, με την αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών στις βιομηχανίες, στα κτίρια, στις κατοικίες, στη μεταφορά της ενέργειας.
Συμμετέχουν και την επισκέπτονται κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, οικοδομικές επιχειρήσεις, μελετητικά γραφεία, υδραυλικοί, Οργανισμοί και Φορείς.
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και στο τηλέφωνο 24610 41693.
Οι ενδιαφερόμενοι επίσης ενημερώνονται ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή ), θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 11:57