Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 13:44

Συγκέντρωση της Εργατικής Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κοζάνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Συμπολίτες - Συμπολίτισσες
Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς η αντίσταση γίνεται καθήκον.
Η πολιτική της αφαίμαξης μέσω των μειώσεων των μισθών, της επιβολής χαρατσιών παντός είδους και μορφής, δεν πρόκειται να έχει τελειωμό. Και ώσπου να επιτευχθεί αυτό το οποίο έχει βάλει ως στόχο το κεφάλαιο και η άρχουσα τάξη μέσω του εντολοδόχου τους πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμα και την κυβέρνηση, του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Ο στόχος τους είναι το ξεπούλημα των πάντων σ' αυτή τη χώρα, η κινεζοποίηση των εργαζομένων και η εξαθλίωση του λαού. Το καπιταλιστικό σύστημα είναι αυτό που γεννά την κρίση και με συνταγές τύπου Δ.Ν.Τ., Ε.Ε, Ε.Κ.Τ, δεν πρόκειται να σωθεί όσο και αν εξαθλιώσει τους λαούς και αν καταστρέψει ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αποκαλύφθηκε πια πως «οι φίλοι του λαού» του αστικού μπλοκ εξουσίας, (ΝΔ, ΛΑΟΣ, Κουβέλης, Μπακογιάννη και όσοι ακόμα ονειρεύονται την «Ευρώπη των λαών») που μέχρι τώρα εμφανίζονταν και ενάντια στις «μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές» και υπερασπιστές των εργαζομένων και των μεσαίων στρωμάτων, ήταν η χρυσή εφεδρεία που συσπειρώθηκε στην κυβερνητική εξουσία για να διασώσουν τα ζωτικά συμφέροντα της αστικής τάξης. Αποκαλύφθηκαν στεγνά μπροστά μας ακριβώς όπως είναι: υπερασπιστές του κεφαλαίου και των συμφερόντων του.
Στόχοι αυτής της κυβέρνησης είναι:
 να εξασφαλίσει στους τοκογλύφους την αποπληρωμή των χρεών, με την υπαγωγή και του 93% του χρέους στο αγγλικό δίκαιο αντί για το ελληνικό που ισχύει σήμερα
 να ολοκληρώσει τη λεηλασία στα εργατικά εισοδήματα και των μικρομεσαίων, να εφαρμόσει τη φορολεηλασία της εργατικής οικογένειας με τις αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές σε εργάτες και συνταξιούχους όπως το χαράτσι μέσω ΔΕΗ
 να ξεπουλήσουν όσο – όσο το δημόσιο πλούτο της χώρας
Αυτός ο δρόμος και αυτή η πολιτική οδηγεί στην μεγαλύτερη κερδοσκοπία του κεφαλαίου και στην φτωχοποίηση των εργατών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να καταστρέψουν τις ζωές μας, ούτε το μέλλον των παιδιών μας. Είναι καιρός να τους δείξουμε ότι τους πήραμε χαμπάρι και δεν θα τους αφήσουμε να ρημάξουν τις ζωές μας και τον τόπο μας.
Όχι στα χαράτσια όχι σ' αυτή την πολιτική
Όλοι μαζί μπορούμε, κανένας μόνος του
Όλοι στη Συνέλευση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 7.30 μ.μ
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 13:46