Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 11:58

ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

altΣε μία εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση τόσο των μελών του Σωματειακού Παραρτήματος του Ορυχείου Αμυνταίου όσο και των εκπροσώπων των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης προέβη το Προεδρείου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στα γραφεία του στην πόλη της Φλώρινας.

Οι τελευταίες εξελίξεις που κατέγραψε το Προεδρείο στις πρόσφατες διαδικασίες -για μείζονα ενεργειακά θέματα στα οποία ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε ουσιαστική συμμετοχή, στις Βρυξέλλες, στα θέματα που έχουν να κάνουν με το Νομό της Φλώρινας (εξελίξεις για ζητήματα όπως η μονάδα Μελίτη ΙΙ, η ανάγκη εκμετάλλευσης των λιγνιτικών κοιτασμάτων, οι μετεγκαταστάσεις, οι προσλήψεις, το περιβάλλον κ.α.), αλλά και όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενους, αποτέλεσαν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο έγινε η ενημέρωση.

Το προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ άδραξε για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να καλέσει σε συστράτευση όλους τους φορείς, τους παράγοντες, την τοπική κοινωνία, αλλά και κάθε έναν που έχει άμεση ή έμμεση εμπλοκή με τα ζητήματα του Νομού Φλώρινας, έτσι ώστε κάθε μελλοντικός αγώνας να έχει δυναμικό χαρακτήρα και αίσια έκβαση.

Η σοβαρότητα των θεμάτων και η άρρηκτη σχέση που έχουν με την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής επιβάλλει επαγρύπνηση, διαρκή ενημέρωση και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εξακολουθεί να έχει αυτό τον προσανατολισμό και εντείνει την προσπάθεια. Παρακολουθεί στενά όλα τα τεκταινόμενα και για κάθε νεότερο θα προβαίνει σε ενημέρωση με ανακοινώσεις, δελτία και συνεντεύξεις τύπου.

Η σημερινή κατάσταση, σε πολλά ζητήματα, επιβεβαιώνει ότι:

 ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 12:07