Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 12:36

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΔΡΙΛΙ

Στοιχειωδώς, απ’ ότι φαίνεται, δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν ΤΑΥΤΕΚΩ και ΔΕΗ που για μία ακόμα φορά μένουν εκτεθειμένοι απέναντι σε εκατοντάδες εργαζομένων και στις οικογένειές τους. Ο λόγος είναι η αδυναμία – ολιγωρία τους να κινήσουν έγκαιρα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε η κατασκήνωση στο Υδρίλι να είναι έτοιμη να λειτουργήσει στην ώρα της.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιλαμβάνεται ότι οι ρυθμοί με τους οποίους κινούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες, θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της κατασκήνωσης για τη φετινή περίοδο, δημιουργώντας αναστάτωση και δυσανασχέτηση σε χιλιάδες παιδιά που ανυπόμονα περιμένουν τη στιγμή που θα πάνε στην κατασκήνωση.

Τόσο το ΤΑΥΤΕΚΩ όσο και η ΔΕΗ δε φρόντισαν έγκαιρα να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες εκείνες, που αυτή τη στιγμή θέτουν σε αμφισβήτηση τη δυνατότητα έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου στο Υδρίλι. Ο ΣΠΑΡΤΚΟΣ ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά και τον Μάρτιο, είχε ενημερώσει τόσο τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Ζερβό όσο και τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Μπούρχα για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας, προκειμένου το φετινό καλοκαίρι να είναι σε θέση να φιλοξενήσει με ασφάλεια τα παιδιά μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ανεξήγητη και προκλητική καθυστέρηση που ήδη έχει φέρει αναστάτωση στα παιδιά που κάθε χρόνο φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Θεωρούμε απαράδεκτο και ανήθικο τα παιδιά και οι οικογένειές τους στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο -που προτιμούν τον συγκεκριμένο κατασκηνωτικό χώρο- να λαμβάνουν ως ¨ανταπόδοση¨   από τη ΔΕΗ κωλυσιεργία και αδιαφορία ακόμα και για ζητήματα όπως το εν λόγω.

Εδώ και τώρα καλούμε τους υπεύθυνους να κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά προκειμένου όσο το δυνατόν συντομότερα να υπάρξει αποκατάσταση των θεμάτων που εκκρεμούν και η κατασκήνωση να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα παιδιά των εργαζόμενων. 

Η ¨λογική¨ που υπάρχει αυτή τη στιγμή ότι τα παιδιά που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο Υδρίλι θα πρέπει (μπροστά στο ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης) να δηλώσουν εναλλακτικά και μία δεύτερη ιδιωτική κατασκήνωση, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική, αφού η δήλωση της δεύτερης επιλογής δεν διασφαλίζει και την κατοχύρωση θέσης στην ιδιωτική κατασκήνωση.

Σίγουρα δεν δικαιολογείται τα παιδιά να υφίστανται αυτή την ψυχολογική ταλαιπωρία επειδή κάποιοι αδυνατούν για μία ακόμα φορά να πράξουν τα αυτονόητα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να δοθεί λύση τώρα και επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε κινητοποίηση απαιτηθεί προκειμένου να υπάρξει αίσια κατάληξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 12:40