Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 09:44

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ COSMOTE

altΟ Δήμος Πτολεμαϊδας με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την παύση λειτουργίας της κεραίες κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, θέλει να ενημερώσει για τα ακόλουθα:

         Από τη στιγμή που η εταιρεία βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με το δήμο Πτολεμαϊδας έπρεπε να είχε φροντίσει για εναλλακτική τοποθέτηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας και εφόσον προηγουμένως ο δήμος Πτολεμαϊδας είχε ήδη κερδίσει δύο παρόμοιες υποθέσεις (25ης Μαρτίου, Άγιος Στέφανος).

         Την ίδια μέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση η εταιρεία ζήτησε από το δήμο Πτολεμαϊδας την έγκριση άδειας εγκατάστασης για σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας στη θέση «Παπά Κεφάλι» στο δημοτικό διαμέρισμα Περδίκκα και άμεσα ήρθε το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο της 19/5. Πρόκειται, όμως, για αγρόκτημα που ανήκει κατά κυριότητα στο δημόσιο και ως εκ τούτου ο δήμος είναι αναρμόδιος για να δώσει έγκριση.

         Μόλις την Τρίτη 18 Μαΐου ζητήθηκε από το δήμαρχο Πτολεμαϊδας προφορικά η χρήση του χώρου της πρώην ΑΕΒΑΛ για την προσωρινή εξυπηρέτηση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, την οποία και αμέσως έδωσε για 15 ημέρες αφού στην ίδια περιοχή λειτουργούν με μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων κεραίες άλλων εταιρειών. Μάλιστα, ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας ζήτησε προφορικά την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο, την οποία και έλαβε ομόφωνα.

Θέλουμε, λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε πως στοιχειώδης υποχρέωση του δημάρχου και του διοικητικού συμβουλίου ότι το μόνο ζήτημα που μας απασχολεί είναι η προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών μας και τούτο πράξαμε ως οφείλαμε. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας οφείλει να επιλύσει τα τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολυάριθμων συνδρομητών της. Λυπούμαστε πολύ που η απάντηση που δίνουν οι υπάλληλοι της εταιρείας στους δημότες-συνδρομητές είναι τα «παράπονα στο δήμαρχο». Τους επιστρέφουμε την υπόδειξη «τα παράπονα στην Cosmote».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 09:49