Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 10:06

ΔΗΜΟΣ ΑΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

altΣτην Αθήνα βρέθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου,  ως το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζελλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Εμμανουηλίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Αντώνης Σιαμπανόπουλος και κ.Δημήτρης Γκουλιάφας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, συναντήθηκαν εκ νέου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών (κ.κ. Γιάννη Ραγκούση-Υπουργό και Γιώργο Ντόλιο-Υφυπουργό), με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και βουλευτή Αθηνών κ.Κώστα Σκανδαλίδη, με τον πρώην Υπουργό κ.Προκόπη Παυλόπουλο, βουλευτή Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, με τους βουλευτές του Ν. Κοζάνης, με την κ.Μαρία Σκραφνάκη, βουλευτή Ηρακλείου και πρώην Γεν. Γραμμ. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσούκαλη Νίκο, καθώς και με στελέχη της ΚΕΔΚΕ.

Σε όλους αυτούς έθεσαν το θέμα της παραμονής του Δήμου Αιανής στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας στα πλαίσια του προγράμματος Καλλικράτης και ζήτησαν την υποστήριξη τους.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημάρχου, είπε πως η Αιανή πρέπει να είναι ικανοποιημένη, καθώς η έννοια της ιστορικής έδρας θα έχει πραγματική και όχι τυπική αξία, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας του απάντησαν ότι δε μένουν ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και επιμένουν, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της περιοχής, στην ικανοποίηση του αιτήματος τους.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αιανής εκτίμησε πως το θέμα παραμένει ανοιχτό και η τελική έκβαση του θα εξαρτηθεί από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που θα γίνει την Τρίτη 25 Μαΐου, παρουσία του Πρωθυπουργού.

                                                           
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 10:19