Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 13:50

Κοζάνη όλοι μαζί μπορούμε

Kozani_oloi_mazi_mporoyme1Συγκινητική και πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση των κατοίκων της περιοχής στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, του ΣΚΑΪ 100.3 ...

και του ΚLΙΚ FM Kοζάνης 985, για συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν.

Από τις 10 το πρωί έως αργά το μεσημέρι, ο κόσμος συνέρρεε για να προσφέρει ρούχα, κλινοσκεπάσματα ακόμη και τρόφιμα σε αυτούς που υποφέρουν ειδικά τώρα το χειμώνα.
Στο πλευρό των διοργανωτών έσπευσαν οι κυρίες του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης καθώς και το τοπικό τμήμα Κοζάνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που βοήθησαν στη συγκέντρωση των πραγμάτων και εξυπηρέτηση των εθελοντών.

Αξιοσημείωτη είναι και η υποστήριξη στη δράση αυτή, των Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Ιωάννη Γκαμπούρα και Σαββιλωτίδη Κοσμά αντίστοιχα, οι οποίοι με μεγάλη χαρά θέλησαν να συνδράμουν ενημερώνοντας τους μαθητές και τους γονείς τους για την εκστρατεία συγκέντρωσης ρούχων και κλινοσκεπασμάτων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς που δεν επιτρέψατε με τη συμβολή σας να υποφέρει κανείς το φετινό χειμώνα, σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας μας ανθρωπιστική κρίση.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 15:40