Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 19:59

Ανοικτή λαϊκή συνέλευση της Εργατικής Λαϊκής Συσπείρωσης

Όλοι τη Δευτέρα 5/3/2012 ώρα 9 μμ στο κοινοτικό κατάστημα Λευκοπηγής (Πνευματικό Κέντρο), στην ανοιχτή Συνέλευση.

Με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης τα κανιβαλικά μέτρα της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου και της τρόικας συνεχίζονται. Οι δοσίλογοι που παριστάνουν τους κυβερνήτες ψηφίζει με καταιγιστικούς ρυθμούς τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου μνημονίου. Με το γελοίο και αισχρό πρόσχημα της αντιμετώπισης της ανεργίας μείωσαν το επίδομα ανεργίας στα 350 ευρώ, πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.
Και όχι μόνο. Αυτό το βάρβαρο καθεστώς, η κυβέρνηση του δοτού τραπεζίτη της Goldman Sachs δεσμεύτηκε να κατοχυρώσει συνταγματικά την προτεραιότητα στην αποπληρωμή των τόκων στους τοκογλύφους τραπεζίτες και αν περισσέψουν λεφτά τότε θα πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και θα διατίθενται κονδύλια για κοινωνικές δαπάνες κ.λπ.
Είναι ώρα να πούμε το μεγάλο όχι στο 4ο Ράιχ που οικοδομεί μεθοδικά ο γαλλογερμανικός ιμπεριαλιστικός άξονας. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και βασικά κοινωνικά αγαθά, κανένας μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε. Να πούμε όχι στην επιστροφή στα χρόνια του Ντίκενς, στην ανεργία, στις απολύσεις με πρόσχημα την εργασιακή εφεδρεία, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, στο πετσόκομμα στους μισθούς και τις συντάξεις, στην κατάργηση του βασικού μισθού, στην κατάργηση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μέσω των επιχειρησιακών συμβάσεων, στις ειδικές οικονομικές ζώνες και στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Να πούμε όχι στην υποβάθμιση έως εξαφάνισης στις υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Να σταματήσουμε την καταστροφή της παιδείας.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 20:35