Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 14:03

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΣΩ.Π. του Σπάρτακου στο Θησαυρό Δράμας

_MG_2246Έντονη ανησυχία, προβληματισμός, πλείστα ερωτήματα, απορίες και ανάγκη για συνεχή ενημέρωση «εισέπραξε» το προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ από τους εργαζόμενους στον ΥΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ κατά την επίσκεψή του εκεί προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία συγκρότησης του νέου του Σωματειακού Παραρτήματος.

Εκτός από διεξοδική ενημέρωση που έγινε από το Προεδρείο για τα τρέχοντα ζητήματα που βρίσκονται στην προμετωπίδα του αγώνα του Σωματείου, οι εργαζόμενοι επιδόθηκαν σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων, που έχουν να κάνουν με την εργασία τους, την κατάσταση της Επιχείρησης, τις εξελίξεις επί των οικονομικών ζητημάτων, την ΕΣΣΕ και φυσικά για πράγματα που βιώνουν καθημερινά κατά την εργασία τους και τους απασχολούν έντονα.

Η έλλειψη προσωπικού και στον χώρο του Υδροηλεκτρικού Σταθμού ΘΗΣΑΥΡΟΥ, καθώς και η ανάγκη να καλυφθεί άμεσα, αποτελεί το μείζον πρόβλημα που αυτή την ώρα αντιμετωπίζει ο ΥΗΣ. Ένα ζήτημα που τέθηκε επιτακτικά και από τον Διευθυντή του ΥΗΣ κ. Μιχαηλίδη Γιάννη, κατά την συνάντηση που είχε με το Προεδρείο, όπου και έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Σταθμού και τα θέματα λειτουργίας του.

Οι εργαζόμενοι, με την ανταπόκρισή τους και τον τρόπο που υποδέχθηκαν το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, απέδειξαν ότι η συγκρότηση του Σω.Π. ήταν επιτακτική ανάγκη, ενώ πεποίθηση όλων είναι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει καθοριστικά θετική αλλαγή στο χώρο και στη ψυχολογία των εργαζομένων που επισήμως απέκτησαν ένα βήμα έκφρασης και διεκδίκησης μέσω ενός Σωματείου που δραστηριοποιείται στους Σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΥΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΔΡΑΜΑΣ :

ΣΩ.Π. ΥΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΔΡΑΜΑΣ:

1 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2 ΧΑΪΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
3 ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
4 ΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 09:43