Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 15:06

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΜΕΙΑΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΡΑΜΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αποχωρήσαμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 25 ΜΑΙΟΥ 2010 καταγελώντας τον Δήμαρχο κ. Ματιάκη Αθανάσιο για εμπαιγμό και απαξίωση των θεσμών.

Σε έγγραφο που κατέθεσε  ο συνδυασμός μας σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2010 ζητούσαμε από τον Δήμαρχο να μας απαντήσει εγγράφως ( σε χρονικό διάστημα 10 ημερών με αναλυτική κατάσταση των έργων και δράσεων του Δήμου των προηγούμενων ετών 2007-2008-2009 ) για τα ημιτελή έργα και τις παρεμβάσεις που υπάρχουν σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα  καθώς και εάν υπάρχουν άλλες οφειλές πέραν από αυτές τις οφειλές των 806.613,81 που μας παρουσίασε έως τις 31-12-2009 που είναι ανεξόφλητες καθώς και εάν υπάρχει καθυστέρηση πληρωμών των έργων που έχουν εκτελεστεί.

Από την κατάθεση του εγγράφου μας θα έπρεπε ο Δήμαρχος να μας είχε απαντήσει στο επόμενο Δ/Σ που είχε πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010.

Δυστυχώς όμως ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν μας απάντησε έως σήμερα ως όφειλε σύμφωνα με τον νόμο αλλά  και δεν έκανε τίποτα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων.

Οι λόγοι που ζητούσαμε τα συγκεκριμένα στοιχεία ήταν :

1)    Για να εντείνουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες μας για την ολοκλήρωση όλων των μεγάλων και μικρών έργων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα έως το τέλος αυτής της Δημοτικής περιόδου.

2)    Δεν πρέπει να μείνει κανείς επαγγελματίας χωρίς να έχει εξοφληθεί ή να μην έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την εξόφληση τους έως την ολοκλήρωση της θητείας μας. 

Η αγωνία μας για τα παραπάνω είναι έκδηλη και μετά από τις πιέσεις που πολιτών και  επαγγελματιών της περιοχής για την επίλυση των προβλημάτων δυστυχώς ο Δήμαρχος μετά από τρείς μήνες απραξίας αποφάσισε να δημιουργήσει μία επιτροπή για να αξιολογήσει όλες αυτές τις παρεμβάσεις.   

Επειδή οι δικαιολογίες του Δημάρχου κατά την άποψη μας δεν είναι βάσιμες και συνεχώς προσπαθεί με αυτές του τις τακτικές να αποφεύγει να δίνει απαντήσεις τον καλούμε καθώς και την πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και τώρα να πάρουν πρωτοβουλίες για να επιλύσουν αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
 
Νικόλαος    Πατσιούρας.
Ζήνων         Παπαϊωάννου
Θεόδωρος   Μαυρομάτης
Ιωάννης       Μανές
Χαρίσιος      Πλιάτσος.
    
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 15:08