Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 15:54

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΘΕΝΤΩΝ ΔΕΗ

Η προσωρινή Διοίκηση του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Βετεράνων Λιγνιτωρύχων και εργασθέντων στους λιγνιτικούς ΑΗΣ ΔΕΗ, καλεί όλους τους παλαιούς Συναδέλφους στη Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαΐου 2010 και ώρα 7:30μμ στο ξενοδοχείο ¨Παντελίδης¨ Πτολεμαίδας. Από την Αθήνα και περιοχές εκτός Νομού θα έρθουν παλαιά Δ/ντικα Στελέχη της ΛΙΠΤΟΛ και ΔΕΗ.

Θα νιώσουμε όλοι μας συγκίνηση και χαρά γιατί θα μεταφερθούμε στα χρόνια εκείνα που τόσο παλέψαμε για την εξόρυξη του λιγνίτη και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που στηρίζουν την χώρα και την περιοχή μας.

Με βάση την εμπειρία που διαθέτουμε στον τομέα αυτό, θα επιμείνουμε στην συνέχιση της εξόρυξης λιγντίτη για την περαιτέρω παραγωγή φτηνής λιγνιτικής ηλεκτρικής ενέργειας και θα προτείνουμε, στη Διοίκηση της ΔΕΗ, την ταχεία αντικατάσταση παλαιών λιγνιτικών μονάδων με σύγχρονες υψηλού βαθμού απόδοσης και φιλικών στο περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι ο λιγνίτης και η λιγνιτική παραγωγή μπορούν και πάλι να βοηθήσουν την οικονομία της χώρας αλλά και της περιοχής μας που το δικαιούται με την τόση προσφορά της στο πανελλήνιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 15:55