Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 11:13

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Παπανδρέου

Πώς θα ονομάζατε αυτόν που στις 14-9-2009 στην Θεσσαλονίκη, προεκλογικά, έλεγε στους συνταξιούχους: ¨Κοιτάξτε μας στα μάτια. Απευθύνομαι σήμερα στον συνταξιούχο που ταλαιπωρείται από μια πολιτεία, που έπρεπε να τον σέβεται, για να σας πω ότι στις 4 Οκτώβρη αρχίζει μια νέα εποχή¨.

Ψεύτη

Γιατί σχεδόν αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας, τον   Απρίλιο του 2010 με τον Νόμο για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα αλλά και με τον Νόμο για το Ασφαλιστικό (που ψηφίζετε στις αρχές Ιουνίου)  προβαίνετε στην μείωση των συντάξεων  αυτών που έπρεπε, υποτίθεται, να σέβεται η προηγούμενη Κυβέρνηση και να ξεκινήσει, υποτίθεται,  μια νέα εποχή επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Κύριε Παπανδρέου

Είπατε ψέματα στους συνταξιούχους για να πάρετε την εξουσία, τους κοροϊδέψατε.

Πώς θα ονομάζατε κύριε Παπανδρέου αυτόν που προεκλογικά έλεγε την φράση, που θα μείνει στην ιστορία: «Λεφτά υπάρχουν και δεν θα θιγούν τα συνταξιοδοτικά και εργασιακά δικαιώματα».  

Ψεύτη

Γιατί όταν αναλάβατε την εξουσία στις 4 Οκτωβρίου ξεκινήσατε έναν αγώνα μεθοδικό, παραδίδοντας τη χώρα στο ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή ένωση στην περιβόητη Τρόικα, με στόχο να τσαλακώσετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, μειώνοντας έως και 40% τον μισθό του και καταργώντας τα επιδόματα Δώρων.

Κύριε Παπανδρέου

Η αξιοπρέπεια του Έλληνα εργαζόμενου και συνταξιούχου δεν τσαλακώνεται όσο κι αν προσπαθήσετε να τον ταπεινώσετε, να τον υποβαθμίσετε οικονομικά. Η οργή και ο θυμός όλων όσων σας πίστεψαν και σας ψήφισαν στις 4 Οκτωβρίου, μεγαλώνει. Όταν κύριε Παπανδρέου η ελληνική κοινωνία συνειδητοποιήσει το μέλλον που της επιφυλάσσετε, τότε θα έρθει η ώρα της γενικευμένης κοινωνικής εξέγερσης.

Ο λαός, κύριε Παπανδρέου, λέει μια παροιμία που σας εκφράζει απόλυτα: ¨Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια¨. Πολύ σύντομα θα περάσετε στην ιστορία ως ο πιο ψεύτης Πρωθυπουργός της χώρας. Θέληση του Ελληνικού λαού  είναι να τον κοιτάτε στα μάτια και να του λέτε την αλήθεια την στιγμή που  ζητάτε την ψήφο του και όχι άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε.

Κύριε Παπανδρέου

Απογοητεύσατε τον ελληνικό λαό και πολύ σύντομα θα ανήκετε στο παρελθόν. Ο λαός θέλει κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 11:17