Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 08:49

Εκλογές στον Συνεταιρισμό Αρωματκών φυτών Βοϊου

aromatika_fytaΓενική Συνέλευση των μελών του, παρουσία και νέων ενδιαφερομένων εν δυνάμει μελών-παραγωγών, πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοΐου. Κατά τη Γ.Σ. βάσει του καταστατικού προκηρύχτηκε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 22 Απριλίου 2012

(τελική ημερομηνία) με σκοπό την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και προεδρείου.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το νέο νόμο περί Συνεταιρισμών, για την αναγνώριση από το Υπουργείο και την καταχώρηση στο Εθνικό Μητρώο Συλλογικών Οργανώσεων, απαιτούνται:
1. τουλάχιστον 20 μέλη εγγεγραμμένων στο αρχείο μελών,
2. αντίγραφο του καταστατικού του και βεβαίωση εγγραφής στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο,
3. πρακτικό των πρόσφατων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. επικυρωμένο από αρμόδιο δικαστικό λειτουργό αρχαιρεσιών,
4. ετήσιο κύκλο εργασιών κατά την τελευταία τριετία με τις αντίστοιχες οικονομικές εκθέσεις ή των ετών λειτουργία του, αν ο Α.Σ. έχει ιδρυθεί μέσα στην τελευταία τριετία.
Επισημαίνεται ότι για την αναγνώριση ενός Συνεταιρισμού απαιτείται ελάχιστο συνεταιριστικό κεφάλαιο 30.000 €.
Για να γίνει μέλος του Συνεταιρισμού κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης οφείλει να διαθέτει τουλάχιστον το 80% της συνολικής παραγόμενης ποσότητας του προϊόντος (αρωματικά φυτά) που διακινεί ο Συνεταιρισμός.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ορίστηκε και το ύψος της Συνεταιριστικής μερίδας στα 150 €. Κάθε μέλος ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών του με το Συνεταιρισμό μπορεί ν' αποκτήσει μέχρι τρείς μερίδες.
Ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στο Συνεταιρισμό και συμμετοχή στις διαδικασίες, μπορούν έως μία εβδομάδα πριν τις εκλογές (Σάββατο 14 Απριλίου) να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Συνεταιρισμού στο 6980337157 ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 08:55