Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 18:09

Επιστολή του Αντιδημάρχου Βοϊου Β. Σταμπουλού για την φιλοξενία λαθρομεταναστών

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί συμπολίτες, λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι μαζί σας στην πρώτη γραμμή στον αγώνα που δίνεται για την πόλη μας, γιαυτό δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στην Νεάπολη στις 20-3-2012 με θέμα την ίδρυση Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών στην πόλη μας. Όμως βλέποντας την εξέλιξη του προβλήματος θέλω να είμαι παρών με αυτή την επιστολή.
Φίλοι Νεαπολίτες, καταγγέλλω όλους αυτούς που μεθοδεύουν και αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Το έχουν κάνει πολλές φορές για πολλά και σημαντικά θέματα για την Νεάπολη και την περιοχή του Βοΐου.
Μας εμπαίζουν και μας υποβαθμίζουν συνεχώς.
Μας έχουν διχάσει πολλές φορές.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά και να πάρουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι και όχι διχασμένοι.
Δεν θα τους περάσει ''το διαίρει και βασίλευε''.
Χωρίς την απόφαση της Τοπικής Κοινωνίας, χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Κυβέρνηση αποφάσισε την ίδρυση του Κέντρου Λαθρομεταναστών.
Καταγγέλλω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη και όλους του πολιτικούς που υπερασπίζονται αυτή την πρόταση.
Καταγγέλλω τις δηλώσεις του κ. Υπουργού, ο οποίος δήλωσε ότι οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας είναι μία βόμβα που θα εκραγεί και πρέπει να την μεταφέρει στην Νεάπολη Κοζάνης μακριά από τα υπουργεία τους, να σκάσει στην πόλη μας, αλλά βέβαια στην Αθήνα έχει 4.000.000 ψηφοφόρους στην Νεάπολη 4.000.
Κύριοι της Κυβέρνησης, αν Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, αφήστε μας τουλάχιστον όπως μας έχετε τόσα χρόνια εγκαταλείψει, να ζήσουμε όπως εμείς ξέρουμε και μπορούμε να κρατήσουμε την επαρχία ζωντανή.-

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 18:26