Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 23:56

Εφτασε η ώρα της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ στη περιοχή. Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καταγγέλει την ελληνική κυβέρνηση

genop_deiΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Ενημερωθήκαμε – γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 3 Μάρτη έφτασε στη ΔΕΗ επιστολή της Commission (Επιτροπή Ενέργειας) που ζητά από τη ΔΕΗ μέχρι τις 20 Απρίλη να σχολιάσει την πρόταση της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πώληση 4 λιγνιτικών μονάδων του Αμυνταίου 1, Αμυνταίου 2, Μελίτης και Μεγαλόπολης 3.

Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θεωρούμε την πρόταση της ελληνικής δημοκρατίας ως απαράδεκτη και εκείνο το οποίο περιμένουμε και απαιτούμε από τη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της.
Για εμάς μια απάντηση και ένας σχολιασμός αρμόζει.
«ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ»
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να συμμορφωθεί η χώρα μας με τις απαιτήσεις της Επιτροπής Ενέργειας (απόφαση 5ης Μάρτη – 6ης Αυγούστου).
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Διοίκησης.
Για μια φορά ακόμα δηλώνουμε ότι για να πουληθούν λιγνιτικές μονάδες πρέπει:
Α) Να ξεπεράσει η Κυβέρνηση όλα τα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ νομικά εμπόδια που ΥΠΑΡΧΟΥΝ με βάση την ενσωματωμένη περιουσία των ασφαλισμένων της ΔΕΗ στην περιουσία της Επιχείρησης.
Β) Να φέρει στρατιές των ΜΑΤ για να απελευθερώσει τους σταθμούς που θα είναι υπό κατάληψη .
Γ) Να συλλάβει και να βάλει φυλακή όλα τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των συλλόγων μελών της.
O Γ. Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Κ. Κατσαρός σημείωσε:
1. Η όλη ιστορία ξαναστήνεται για πολλοστή φορά ενόψει του ξεπουλήματος των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής με τις συμφωνίες που έχει κάνει και με τον τρόπο που τις έχει κάνει ο κος Παπακωσταντίνου.
2. Σε ότι αφορά την τρέχουσα θητεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την οποία και είμαι Γ. Γραμματέας μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και αυτό επιβεβαιώνεται και με το πόρισμα του ΣΔΟΕ.
Για όλα τα υπόλοιπα , ζητώ από την Ελληνική δικαιοσύνη να ανοιχθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων και από τη διοίκηση της ΔΕΗ και από των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια , και να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν υπάρχουν.

Με απλά λόγια πόθεν έσχες μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας για όλους

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 00:02