Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 14:38

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

alt130 άτομα από όλη την Ελλάδα συγκέντρωσε η εκδήλωση του συλλόγου Διαβητικών που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» με την παρουσία σημαντικών εισηγητών, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον σακχαρώδη διαβήτη και στις επιπλοκές του.

Το πλούσιο έργο του συλλόγου εξήρε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «χαίρομαι για την πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου και συγκινήθηκα όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα συγκεντρωθεί σήμερα εδώ τόσος κόσμος από όλες τις περιοχές της χώρας».

«Όλοι έχουμε ένα άνθρωπο στην οικογένειά μας που ταλαιπωρείται από τη συγκεκριμένη πάθηση» τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος πρόσθεσε όμως ότι κάθε μέρα βγαίνουν φάρμακα και θεραπείες που δίνουν νέες ελπίδες. Ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της πόλης, η οποία στήριξε την πρόοδο όλης της χώρας και τόνισε ότι «με την πάροδο των χρόνων έχουν βγει προσωπικότητες από την Πτολεμαϊδα και άνθρωποι σπουδαίοι, όπως ο πρόεδρος του συλλόγου διαβητικών Αθ. Πετκίδης και η κ. Αγγελική Καλλιπολίτη- Καραγιώργου που έχει αποσπάσει τα εύσημα από όποια θέση κι αν υπηρέτησε, που συνέβαλαν στην πρόοδο του τόπου.

Ο δήμος Πτολεμαίδας είναι πάντα στο πλευρό των διαβητικών γι’ αυτό και έχει παραχωρήσει χώρο στο σύλλογο διαβητικών, όπου προχωρούν στην ενημέρωση των μελών τους, ενώ έκλεισε κάνοντας την ευχή «ο θεός να απαλείψει αυτή την ασθένεια».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 14:44