Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:32

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Παρουσία της Εφόρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας Ρένα Βγενοπούλου διεξήχθη στο δημοτικό διαμέρισμα Δροσερού υπό την αιγίδα του δήμου Πτολεμαϊδας το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βολών Θαλασσίων Βαρών που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαϊδας. Διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο δημοτικό διαμέρισμα Δροσερού υπό την αιγίδα του δήμου Πτολεμαϊδας το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βολών Θαλασσίων Βαρών που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαϊδας.

Στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος συμμετείχαν 22 αθλητές εκ των οποίων διακρίθηκαν οι έξι που αποτελούν την Εθνική Ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών Θαλασσίων Βαρών στη Γαλλία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Κων/νου Τσακιρίδη.

Το Σάββατο πρώτη ημέρα του αγώνα ο καιρός ήταν αίθριος με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 34 βαθμούς Κελσίου. Ο άνεμος που επικρατούσε ήταν από 1 έως 3 μποφόρ μεταβλητών διευθύνσεων. Την Κυριακή δεύτερη ημέρα του αγώνα ο καιρός ήταν με βροχόπτωση, ισχυρή κατά διαστήματα, έως 26 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία και ο άνεμος ήταν από 2 έως 3 μποφόρ μεταβλητών διευθύνσεων.

Από την πλευρά της η Έφορος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας Ρένα Βγενοπούλου συνεχάρη τον τοπικό σύλλογο για την όλη διοργάνωση, ενώ ευχαρίστησε το δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη και το δήμο για τη μεγάλη βοήθεια στην ανάπτυξη της Αθλητικής Αλιείας με τη στήριξη όλων των δραστηριοτήτων που φιλοξένησε στην περιοχή, τονίζοντας μεταξύ άλλων «η πόλη της Πτολεμαϊδας είναι η αγαπημένη μας, καθώς ο δήμος διοργάνωσε με επιτυχία όλα τα πανελλαδικά πρωταθλήματά μας από όπου συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ το μεγάλο όνειρο μας είναι να φιλοξενήσει αυτή η πόλη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα έρθουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο».

Τη διαβεβαίωση ότι ο δήμος Πτολεμαϊδας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του τοπικού συλλόγου εξέφρασε η αντιδήμαρχος Κική Σαββουλίδου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχε και ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Μπόνης.

Από την συνολική ατομική κατάταξη των αθλητών, σύμφωνα με τον Κανονισμό, ανακηρύχτηκε ο Πρωταθλητής Σύλλογος του έτους 2010.

Τελική ομαδική κατάταξη
 1ος ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (Μπόνης-Πιρπιλίδης) 1778,65 μ.
2ος ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Γρίβας-Βουνοτρυπίδης) 1740,20 μ.
3ος ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (Παπαδόπουλος-Καλογερούδης) 1576,50 μ.

Από την ατομική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του έτους 2010 ανακηρύχτηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδος Αθλητής.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Βολών θαλασσίων βαρών του έτους 2010 είναι οι κάτωθι αθλητές:

Μπόνης Γεώργιος
Γρίβας Κωνσταντίνος
Τζαβαχίδης Σέργιος
Γεωργιάδης Γεώργιος
Πιρπιλίδης Μιχαήλ
Σωτηρόπουλος Ανδρέας

Τα μέλη της Προ Εθνικής Ομάδας Βολών θαλασσίων βαρών είναι οι αθλητές:

Βουνοτρυπίδης Νικηφόρος
Δημητριάδης Εμμανουήλ
Παπαδόπουλος Αναστάσιος
Καλογερούδης Παναγιώτης

Ο μικρότερος αθλητής του αγώνα Σ. Μαλακάσης του ΝΟΙΕΣ

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας θα εκπονηθεί πρόγραμμα προετοιμασίας των αθλητών για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών, τον Οκτώβριο στο Saint Cyprien, της Γαλλίας.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:33