Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:43

Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ANABΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ο δήμος Πτολεμαϊδας μετά την οριστική παύση λειτουργίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης που στεγαζόταν στο Πολύκεντρο, αποφάσισε να αξιοποιήσει το χώρο αυτό και να τον παραχωρήσει στο Α’ ΚΑΠΗ. Εκεί θα δημιουργηθεί μια φιλόξενη στέγη που θα πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας, πρόσβασης και υγιεινής και στον οποίο οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας θα βρίσκουν ζεστασιά και θαλπωρή.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και μάλιστα στο χώρο του Πολύκεντρου, όπου σύντομα πρόκειται να διενεργηθεί διαγωνισμός για τη σύμπραξη του δήμου με τον ιδιωτικό τομέα με στόχο την ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη δημιουργία Εμπορικού Πολύκεντρου σε συνδυασμό και με χώρο υπόγειας στάθμευσης οχημάτων σε ακίνητο του δήμου Πτολεμαϊδας.

Ταυτόχρονα με το ΚΑΠΗ ο δήμος προτίθεται να αξιοποιήσει και την παρακείμενη αίθουσα ως χώρο αναψυχής για τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά, ενώ με τη φωτισμό, τη συντήρηση των υπαρχουσών υποδομών και την κίνηση που θα δημιουργηθεί θα αλλάξει η φυσιογνωμία της περιοχής.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:44