Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 09:03

Ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Καστοριά με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία.

Οι διοργανωτές δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για την οργάνωση των αγώνων, οι αθλητές δίνουν κάτω από ιδανικές συνθήκες, συγκλονιστικές μάχες για τα μετάλλια, ο κόσμος, που κατέκλεισε κάθε σημείο της πόλης, παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα συναρπαστικά αγωνίσματα.

Ο Δήμος Καστοριάς, με τους εκπροσώπους του βρίσκεται καθημερινά και διαρκώς παρών στους αγώνες, στηρίζοντας και με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά και τους δύο Ομίλους Καστοριάς και Μαυροχωρίου, που κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις κατακτώντας μάλιστα και πολλά μετάλλια.

Όλα αυτά, συνθέτουν ένα καταπληκτικό περιβάλλον, που δικαιώνει την επιλογή της Ομοσπονδίας να αναθέσει το μεγάλο αυτό αθλητικό Πανελλήνιο γεγονός στην Καστοριά. Το επιβεβαίωσε και σήμερα, στις δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Βράμπας, ο οποίος για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη “για όλη τη βοήθεια και τη συνεισφορά του Δήμου Καστοριάς στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος”.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 09:06