Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 12:25

Η ΑΕΠ Κοζάνης για την μαζική παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο

Κατάμεστο το γήπεδο της πόλης μας -επιτέλους- μετά από χρόνια.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπι.

Τους ευχαριστεί επισης για το πολύ ευχάριστο κλίμα που δημιούργησαν, χωρίς ακρότητες, χωρίς βρισιές, χωρίς άσχημα συνθήματα και συνήθειες του κακού παρελθόντος.

Από τα ευχάριστα επίσης, η παρουσια παρά πολλών παιδιών, πολλών οικογενειών και πολλών γυναικών κάτι που δίνει ελπίδα και κουράγιο και ότι οι προσπάθειες της ΑΕΠ Κοζάνης να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο, αποφέρει ήδη καρπούς.

Στο χθεσινό μας αγώνα, τοποθετήθηκαν και τα πρώτα δερμάτινα καθίσματα -θα τοποθετηθούν και άλλα- ώστε οι κάτοχοι των διαρκείας (σε πρώτη φάση των VIP), να μπορούν να καθίσουν…σε κανονικές θέσεις, αφού δυστυχώς ακόμα οι συνθήκες στις κερκίδες δεν είναι και ότι καλύτερο.

Απόλαυσαν επίσης την παραμονή τους στις 2 αίθουσες υποδοχής που είχαν τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά του γηπέδου, με ζεστά ποτά και διάφορα σνακς, τόσο οι κάτοχοι των διαρκείας VIP, όσο και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί στην ερασιτεχνική, από όλες τις πλευρές, Γ Εθνική, θα συνεχίσει τις προσπάθειες αναβάθμισης σε όλους τους τομείς. Τόσο αγωνιστικούς, όσο και κυρίως έξω αγωνιστικούς καθώς ζούμε πια στο 2021 και εμείς πρέπει να συμβάλλουμε και να προσπαθήσουμε για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 12:28