Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 19:58

Run Greece Καστοριά: "Ραντεβού στις 15 Μαΐου για τη μεγαλύτερου γιορτή του μαζικού αθλητισμού"

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της Καστοριάς, πραγματοποίησαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν,

ο  Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Run Greece Καστοριά, Θανάσης Ράπτης, και η Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού, Πρόνοιας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς, Χρυσούλα Φιλίππου.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μία μεγάλη γιορτή για την πόλη μας στην οποία θα πρέπει όλοι να δώσουμε ενεργά το «παρών». Ο Δήμος Καστοριάς υποστηρίζει και φέτος το Run Greece με την ευχή η διεξαγωγή να έχει απόλυτη επιτυχία», τόνισε η κ. Φιλίππου

«Αφιερώνουμε τους φετινούς αγώνες στη μνήμη όλων εκείνων που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή εξαιτίας της πανδημίας και τους οποίους δεν καταφέραμε να αποχαιρετίσουμε. Μεταξύ αυτών, και άνθρωποι που έδωσαν πολλά στον αθλητισμό και στη συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει την ελληνική περιφέρεια» σημείωσε ο κ. Ράπτης και πρόσθεσε: «Η γιορτή του Run Greece θα επανέλθει, ίσως όχι στο μέγεθος που ήταν, αλλά πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε  και πάλι τον θεσμό για να γίνει η επανεκκίνησή του με τις καλύτερες προοπτικές».

Οι αγώνες πόλης αφορούν στον Ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων, δρόμο 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων και δρόμο 1.000 μέτρων για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Ράπτης, ήδη οι εγγραφές των συμμετεχόντων είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Καστοριάς. 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/registration-kastoria, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και στο τηλέφωνο 2467023555.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 20:00