Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 16:52

Δύο χρυσά μετάλλια και 55 χιλιόμετρα σε 4 ημέρες: Ο απίστευτος άθλος της Ντρισμπιώτη

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στο Μόναχο κατέκτησε η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20 χιλιόμετρα βάδην μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον πρώτο της θρίαμβο στα 35χλμ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου τερμάτισε πρώτη και δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου και της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου.

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε δεν πίστευε καν πως θα είναι στα μετάλλια ενώ στόχος της ήταν η 10αδα

Κέρδισα γιατί διατήρησα τον ρυθμό μου

«Δεν ξέρω τι να πω. Ήξερα πως ήμουν πάρα πολύ καλά. Είναι ατομικό μου ρεκόρ, θα μπορούσα να είχα σπάσει και το Πανελλήνιο ρεκόρ, ήμουν μόνο 5 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά δεν κοίταξα το ρολόι μου», επισήμανε. 

Η χρυσή πρωταθλήτρια επισήμανε πως κέρδισε την πρωτιά διατηρώντας τον ρυθμό της.

«Οι άλλες κοπέλες ανέβαζαν ρυθμό συνεχώς κι έπεφταν μετά. Εγώ κρατούσα σταθερό ρυθμό και ήξερα πως θα μου έρθουν. Είχα τον ρυθμό μου και στο τέλος φόρτσαρα γιατί ήμουν ξεκούραστη».

 Δεν είχα καν στο μυαλό μου το μετάλλιο – Στόχος μου ήταν να μείνω στη δεκάδα

Η Ντρισμπιώτη ανέφερε όμως πως δεν είχε στην αρχή καν στο μυαλό της τη νίκη.

«Στόχος μου ήταν να είμαι στη δεκάδα. Δεν πίστευα πως θα είμαι στα μετάλλια. Δεν ξέρω αν βλέπατε τον αγώνα, αλλά εγώ συνεχώς κοιτούσα δεξιά κι αριστερά. Ήθελα να κοιτάω τις συναθλήτριες μου για να δω αν κουράστηκαν», είπε.

πηγη: in.gr