Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:18

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης

Σε ένα πάρα πολύ θετικό κλιμα, με πολύ κέφι και διάθεση για δουλειά, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης, για τη δύσκολη σεζόν που θα ακολουθήσει.

Με τον νέο μας Ιταλό, νεαρό προπονητή κ. Sena, να παίρνει μια πρώτη εικόνα.

Η φετινή ομάδα, θα ξαναβγάλει ένα νέο φρέσκο γεμάτο υγεία πρόσωπο, θα πλαισιώνεται καθημερινά με ποδοσφαιριστές που η ΑΕΠ Κοζάνης θα επιλέγει και όπως …πάντα, σύντομα θα απογοητεύσει τις “Κασσάνδρες”, που εύχονται την κατάρρευση της ομάδας…που όμως ποτέ δεν έρχεται.

Απεναντίας, κερδίζει έδαφος σε όλη την σκεπτόμενη κοινωνία, αυξάνει τον αριθμό των φιλάθλων που επικροτούν την φιλοσοφία της και επανδρώνεται με παιδιά που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες.

Θα συνεχίσουν οι άνθρωποι που αγαπούν τα νέα παιδιά και τον τόπο τους να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ, την εκπαίδευση και αγωνιστικές εμπειρίες στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας, με τεχνικούς ακριβοπληρωμένους αλλά εξειδικευμένους, βάζοντας ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη τους.

Θα ακολουθήσει η ενίσχυση με 2 εώς 4 αλλοδαπούς ποδοσφιριστές, που θα έρθουν μόλις παραλάβουν τη βίζα τους, ώστε να αποτελέσουν την ραχοκοκκαλιά της νεανικής μας ομάδας.

Οι λίγοι αλλά πιστοί φίλαθλοι μας, θα συνεχίσουν να είναι περήφανοι για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:21