Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 19:13

Το τίμημα της βουπρενορφίνης και το πρόβλημα στον ΟΚΑΝΑ

To vetonews φέρνει στο φώς δύο σημαντικά έγγραφα στα οποία φαίνεται οτι η υπουργός κ. Ζ. Μακρή δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο

έως ωμή παρέμβαση για το φάρμακο που θα συνεχίσει να προμηθεύεται ο ΟΚΑΝΑ την στιγμή που έχει βρεθεί και δεύτερο γενόσημο ωστε να μπορεί ο οργανισμός να πάει σε διαγωνισμό και να εξασφαλισει καλύτερη τιμή προμήθειας.

Εάν προσέξει κανείς το έγγραφο γίνεται σαφές οτι με την τροποποίηση της σύμβασης ο μεχρι τώρα προμηθευτής θα συνεχίσει να δίδει το φάρμακο στον ΟΑΚΑΝΑ για επιπλέον 2 χρονια χωρις μεταβολή της αρχικης τιμης που ειχε καθορισθεί απο το 2008!.
Ολα τα παραπάνω γίνονται το Οκτώβριο και στις αρχές Νοεμβρίου η κ. Μαλλιώρη δηλώνει παραίτηση που όμως δεν γίνεται δεκτή απο τον Αδωνη Γεωργιάδη που της ανανεώνει μάλιστα την θητεία. Η συνέχεια είναι γωστή και συνηθης κάποια οικονομικη ''ατασθαλια'' στον Οκανα στην οποία εμπλέκεται το ονομα της επικεφαλης. Η παραιτησή της γίνεται δεκτή απο τον κ. Γεωργιάδη αλλά της απαγορεύεται να μιλήσει σε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους στο κτίριο της διοίκησης. Απαντά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων στο πεζοδρόμιο έξω απο τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ.
Έάν ευσταθουν τα λεγόμενα για οικονομικες ατασθαλίες ειναι αναγκαίο μαζι με αυτές να ερευνηθεί και η περίπτωση νομμότητας της φαρμακευτικης σύμβασης και εάν εχει  ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο με την συγκεκριμένη σύμβαση και την άρνηση να προβεί σε διαγωνιστική διαδικασία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 16:59