Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 14:54

Vetonews: Ολο το παρασκήνιο της προσαγωγής των γιατρών στον Εισαγγελέα. Ανένδοτος ο διευθυντής στην αποφασή του, αρνήθηκε το άνοιγμα της κλινικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews αυτή την ώρα ο διευθυντής της Ψυχιατρικής κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης έχει αποχωρήσει από το γραφείο του Εισαγγελέα και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εισαγγελέας Κοζάνης έστειλε περιστατικό στο νοσοκομείο με την εντολή της περίθαλψης. Ο διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής ψυχίατρος κ. Γκόγκος είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες την αρμόδια εισαγγελική υπηρεσία ότι η κλινική θα κλείσει γατί δεν μπορεί να νοσηλεύσει περιστατικά λόγω έλλειψης γιατρών. Έτσι όταν έφτασε το περιστατικό ο διευθυντής αρνήθηκε την εισαγωγή του στην κλινική.

Μόλις ενημερώθηκε ο εισαγγελέας διέταξε τους αστυνομικούς να μεταφέρουν το διευθυντή και  τον δεύτερο γιατρό της κλινικής στο γραφείο του. εκεί σύμφωνα με πληροφορίες ου vetonews ο εισαγγελέας ζήτησε να ανοίξει αμέσως η κλινική γιατί αλλιώς οι γιατροί θα συλληφθούν για απείθεια. Από την πλευρά ου ο διευθυντής της κλινικής αρνήθηκε να την ανοίξει ακόμη  και με την απειλή της σύλληψης με την αιτιολογία ότι μπορεί να κινδυνεύσουν τόσο οι ασθενείς όσο και οι γιατροί από την λειτουργία  αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για τις εφημερίες.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους νοσοκομειακούς γιατρούς της περιοχής ενώ ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού τους οργάνου Άγγελος Αγγελόπουλος μιλώντας στο vetonews δεν απέκλεισε τέτοια φαινόμενα να λάβουν χώρα και σε άλλες κλινικές των νοσοκομείων της περιοχής ενώ έδειξε την ενόχληση του γα την εντολή του εισαγγελέα να διατάξει τους αστυνομικούς να μεταφέρουν συνοδεία τους γιατρούς στο γραφείο του.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 15:14