Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 23:15

Σφοδρή επίθεση του Ι. Ανδρεάδη εναντίον του Χ. Κατσίνα και Α. Αγγελόπουλου. ''Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να κλείσουμε την χειρουργική κλινική'' (βιντεο)

 Ο Ιορδάνης  Ανδρεάδης διευθυντής της χειρουργικής κλινικής στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μιλώντας στην δημοσιογράφο Ρίτα Τσιουρα στο ΤΟΠ Τσαννελ και αναφερόμενος στα γεγονότα,

των προηγούμενων ημερών με τις ανακοινώσεις ότι κλείνει η δεν κλείνει η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μίλησε για ''γνωστούς κύκλους που έμαθαν να καταγγέλλουν να διαμαρτύρονται και όταν του ζητήθηκε να αναλάβουν ευθύνες φάνηκαν να είναι ανεπαρκέστατοι'.

''Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να κλείσουμε την χειρουργική κλινική''  σημείωσε ο γνωστός χειρουργός και αναφέρθηκε στα  ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει η 3η ΥΠΕ και που κατατάσσουν την χειρουργική κλινική του Mποδοσάκειου στις τρείς καλύτερες κλινικές νομαρχιακών νοσοκομείων στην βόρεια Ελλάδα.

Ο Ιορδάνης ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ καταφέρθηκε κατά του προέδρου της Ένωσης νοσοκομειακών ιατρών Α. Αγγελόπουλου  ενός ανύπαρκτου οργάνου οπως είπε, γιατί απείλησε τηλεφωνικά ιατρό της ΜΕΘ που συνεπικουρούσε τον ΙΔΙΟ σε έκτακτο χειρουργικό περιστατικό κατά την διάρκεια του κρίσιμου τετραήμερου της αργίας.  

Από τα πυρά δεν γλύτωσε ούτε ο διευθυντής της νεφρολογικής κλινικής Χ. Κατσίνας στην κλινική του οποίου υπηρετούν τέσσερις νεφρολόγοι και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ι. Ανδρεάδης ούτε μια φόρα δε προσφέρθηκαν να κάνουν ορισμένες εφημερίες στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου που λειτουργούσε με ένα γιατρό. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις στο χάρτη υγείας στην περιοχή να ορισθεί ένα νοσοκομεία αναφοράς για  την περιοχή της δυτικής Μακεδονίας και ότι δεν μπορούν να λειτουργούν και στα πέντε νοσοκομεία της περιφέρειας όλες οι κλινικές .

Άρα θα πρέπει να συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο ενός άλλου διαφορετικού χάρτη υπηρεσιών υγείας με συνενώσεις κλινικών κλπ. . Απέρριψε το ρόλο ειδικού σκοπού που έχει ετοιμάσει η περιφέρεια για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο λέγοντας δεν υπάρχει τέτοιος ρόλος πουθενά σε κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας.

σ. κΟΥ 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 01:40