Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:48

Οι Γιατροί του Παθολογικού του Νοσοκομείου Κοζάνης για Σ. Γιαννακίδη: Ζητάμε επειγόντως Γιατρούς και όχι «εκκολαπτόμενους πολιτικούς» που θα μας «μαχαιρώνουν πισώπλατα»

Οι Γιατροί του Παθολογικού τομέα Νοσοκομείου Κοζάνης               

   Μετά την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του συναδέλφου κ. Γιαννακίδη απέναντι στον  Διευθυντή κ. Αποστολίδη καθώς και στους γιατρούς που αγωνίζονται

από ετών να διασφαλίσουν τη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής με υπεράνθρωπες προσπάθειες, καταγγέλλουμε ομόφωνα τις συνεχιζόμενες παραπλανητικές δηλώσεις του κ.Γιαννακίδη στον τύπο για την δήθεν σωστή λειτουργία της κλινικής.

   Η παθολογική κλινική  λειτουργεί οριακά από έτους, δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη γιατρών, αντίθετα υπάρχουν συνεχείς αποχωρήσεις. Δεν λήφθηκε από τους αρμόδιους φορείς καμία απόφαση που να διευκολύνει τη λειτουργία της. Τον τελευταίο μήνα η κλινική λειτουργεί καθημερινά με έναν παθολόγο και περιστασιακά έναν ειδικευόμενο γιατρό. Είναι φανερό ότι έτσι δεν μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια, παρά τους πανηγυρισμούς της περιφέρειας για «ανοιχτή» παθολογική κλινική.

   Η εφημεριακή κάλυψη γίνεται με ανάρτηση προγραμμάτων μηνιαίως που δεν αντιμετωπίζουν τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου.

   Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας προς όλους του υπεύθυνους φορείς και ιδίως προς τον Αντιπεριφεριάρχη Υγείας κ.Γιαννακίδη, που μόνο λόγια και υποσχέσεις έχουν να επιδείξουν υποσκάπτοντας ουσιαστικά τη λειτουργία του τμήματος.

   Μετά από όλα αυτά θεωρούμε αδύνατη την ειλικρινή συνεργασία των γιατρών που στηρίζουν με αυτοθυσία την Παθολογική Κλινική με τον εν λόγω συνάδελφο.

   Τονίζουμε πως η ανάγκη μας για άμεση στελέχωση της κλινικής με ιατρικό προσωπικό παραμένει τεράστια. Ωστόσο δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποκρούουμε καθημερινά αναίτιες επιθέσεις που βάλλουν εναντίον της προσωπικότητας και των ικανοτήτων μας.

   Ζητάμε επειγόντως Γιατρούς και όχι «εκκολαπτόμενους πολιτικούς» που θα μας «μαχαιρώνουν πισώπλατα».

 

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

  • ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
  • ΡΑΝΔΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ
  • ΛΑΠΑΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
  • ΤΟΛΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
  • ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:53