Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 09:15

Κοζάνη: Παραδόθηκε η ανακαινισμένη πτέρυγα της Καρδιολογικής κλινικής, από τον Ιανουάριο του 2017 η λειτουργία της

Παραδόθηκε στο νοσοκομείο και από τις αρχές του νέου έτους θα λειτουργεί η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα της Καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.

Διαθέτει 21 κρεβάτια και σύγχρονο εξοπλισμό που έγινε με δαπάνες της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας, δωρητών όπως του ευεργέτη του  νοσοκομείου, του 77 χρόνου Θόδωρου Καρυπίδη που πρόσφερε 66 υπερσύγχρονα ηλεκτρικά κρεβάτια, εκ των οποίων τα 21 για τις ανάγκες λειτουργίας της  Καρδιολογικής κλινικής. Στα εγκαίνια της νέα πτέρυγας ο δωρητής Θόδωρος Καρυπίδης που ήταν εκεί δήλωσε συγκινημένος και ευτυχής που θα λειτουργήσει εκ νέου η καρδιολογική κλινική. Ο  77χρονος  Θόδωρος Καρυπίδης από το   Μαυροδένδρι Κοζάνης εργάστηκε για χρόνια πολλά στη Γερμανία και τον Καναδά, ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη του και να μοιραστεί μαζί με τους συμπολίτες του μέρος των αγαθών που απέκτησε με κόπο και πολλή δουλειά. Πριν από 14 χρόνια πρόσφερε στο ίδιο νοσοκομείο ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών. 

Η νέα καρδιολογική κλινική αντικαθιστά μια παλιά απαρχαιωμένη μονάδα με ελάχιστα κρεβάτια που δεν εξυπηρετούσε σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του, γιατί με την λειτουργία της νέας ανακαινισμένης πτέρυγας  το νοσοκομείο θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον που θα σέβεται τόσο τον ασθενή  αλλά και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σε αυτό.  

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ|Σ ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 09:18