Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 18:33

Hλεκτρονική διασύνδεση του μαγνητικού που βρίσκεται στο νοσοκομείο Κοζάνης με το σύστημα ψηφιακής αρχειοθέτησης ιατρικών εικόνων που βρίσκεται στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας!

Στα πλαίσια συλλειτουργίας των νοσοκομείων Κοζάνης – Πτολεμαΐδας ως ενιαίο γενικό νοσοκομείο, επετεύχθη η ηλεκτρονική διασύνδεση του μαγνητικού που βρίσκεται στο νοσοκομείο Κοζάνης με το σύστημα ψηφιακής αρχειοθέτησης ιατρικών εικόνων που

βρίσκεται στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας υπάρχει πλέον η δυνατότητα ψηφιακής αρχειοθέτησης -  εκτός από τις αξονικές, υπέρηχους, μαστογραφίες, ακτινογραφίες που βρίσκονται εντός του νοσοκομείου - και οι μαγνητικές εξετάσεις των ασθενών του, που διακομίζονται στο νοσοκομείο Κοζάνης για εξέταση, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας από το μαγνητικό απεικονιστικό μηχάνημα που βρίσκεται στην Κοζάνη, μέσω διαδικτύου, με ασφαλή σύνδεση. Οι ιατρικές εικόνες των μαγνητικών, όπως και των υπολοίπων διαγνωστικών εξετάσεων των ασθενών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, είναι διαθέσιμες και για υπηρεσίες τηλεϊατρικής με την εξ 'αποστάσεως διάγνωση τους, από τριτοβάθμια πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας.

Ο επόμενος στόχος της διοίκησης του ενιαίου νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας είναι η διασύνδεση του μητρώου ασθενών των δύο νοσοκομείων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και η εξ αποστάσεως διάγνωση των απεικονιστικών εξετάσεων και στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 18:37