Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 13:32

Αρρυθμίες στην λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Τι λέει ο διευθυντής Στυλιανός Λαμπρόπουλος

Σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης παρουσιάζει, πλέον, η Καρδολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, με τον διευθυντή Στέλιο Λαμπρόπουλο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την περαιτέρω λειτουργία της.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο χώρο της Κλινικής, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε τα εξής: 

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένα όλα τα σημαντικότατα προβλήματα υποστελέχωσης που αναφέραμε αρμοδίως σε προηγούμενα έγγραφά μας προς τη διοίκηση, η λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής κρίνεται επισφαλής, αβέβαιη και με πιθανότητα να οδηγηθούμε, αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, σε καταστάσεις δύσκολες και επικίνδυνες για τους ασθενείς.

Αυτή τη στιγμή είμαστε δυο μόνιμοι γιατροί και οι οργανικές μας θέσεις είναι πέντε. Πέντε ειδικών και τέσσερις ειδικευόμενων. Έχουμε μείνει δυο ειδικοί γιατροί και είναι και δυο επικουρικοί που έχουν κάνει τα χαρτιά τους να πάρουν μόνιμη θέση στη ΜΕΘ και, μάλιστα, με καλή σειρά θα έλεγα, γιατί έχουν βγει οι εισηγήσεις, για τον ένα τουλάχιστον θα έλεγα.

Η σύμβαση του άλου επικουρικού λήγει στις 3 Ιανουαρίου και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και ζήτησε και αυτός από σήμερα να πάρει την άδειά του, ουσιαστικά δηλαδή δεν τον έχουμε ως γιατρό. Η υποστελέχωση είναι δραματική, δε βγαίνει καν το πρόγραμμα. Με τις εφημερίες είχαμε, ούτως ή άλλως, πρόβλημα μεγάλο.Όλη τη χρονιά οι τρεις από τους τέσσερις γιατρούς δεν έχουμε πάρει ρεπό και άδειες.

Η διοίκηση προσπαθεί και ο περιφερειάρχης είναι στο πλευρό μας, αλλά θέλουμε λύση. Άμεση στελέχωση, γιατρούς για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Είχαμε υποσχέσεις, είμαι σίγουρος πως έχουν γίνει και προσπάθειες, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας είπα”.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 13:41