Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 16:23

Συνάντηση της Π. Βρυζίδου με τον Α. Λοβέρδο για το Μποδοσάκειο

Συνάντηση της Π. Βρυζίδου με τον Α. Λοβέρδο για το ΜποδοσάκειοΣυνάντηση στη Βουλή είχε η Δήμαρχος Εορδαίας κα Παρασκευή Βρυζίδου με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Λοβέρδο, την Τρίτη 12 Ιουλίου, ενώ την Δευτέρα προηγήθηκε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Υγείας για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Η Δήμαρχος κατέθεσε στον Υπουργό

την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη του Νοσοκομείου, εισηγήσεις γιατρών για τα επιμέρους θέματα των κλινικών και ανέλυσε την σπουδαιότητα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για την ευρύτερη περιοχή, που περιλαμβάνει και τις περιφερειακές ενότητες Φλώρινας και Καστοριάς.

 

 

Για την συνάντηση ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής του Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ ήταν παρών ο Βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ο Υπουργός ζήτησε από τη Δήμαρχο συνολική πρόταση, από τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς και τεκμηριωμένη εισήγηση για τα επιμέρους θέματα και τις κλινικές, προκειμένου να συνεκτιμηθούν στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για την οριστικοποίηση του σχεδιασμού και τις τελικές αποφάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 17:50