Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 12:35

«Λαογραφικό Συναπάντημα 2012» συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου

aslanidouΣτις 6, 7 και 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις «Λαογραφικό Συναπάντημα 2012» που κάθε χρόνιο διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Λαογραφικός Σύλλογος Οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η Μέρα». Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια ενός κύκλου εκδηλώσεων που καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου « Η Μέρα», έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 6 Ιουλίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή 8 του μήνα.

Την πρώτη ημέρα θα λάβει χώρα το «Παιδικό φεστιβάλ» που -όπως κάθε φορά-αναμένεται να κλέψει την παράσταση με τους μικρούς χορευτές να ενθουσιάζουν πάντα το κοινό.

Το Σάββατο θα κάνουν την εμφάνισή τους χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα που θα παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μουσικοχορευτικά θέματα του τόπου τους.

Την τελευταία ημέρα, το βράδυ της Κυριακής, η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και το επιτελείο της θα δώσουν μία από τις ωραιότερες συναυλίες για αυτό το καλοκαίρι.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του Οικισμού (δίπλα από το οίκημα του Συλλόγου) και θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 12:38