Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 14:58

Ενδιαφέρων και με βαθύτερο νόημα για την περιοχής μας η προβολή της ταινίας «Home»

homeΤο βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Κεντρική Πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης προβλήθηκε η ταινία του Yann Arthus-Bertrand 'HOME'. Την προβολή συνδιοργάνωσαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, ο Μορφωτικός – Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου και η Δημοτική Κίνηση Κοζάνης "Κοζάνη – Τόπος να ζεις".

Πολύ ενδιαφέρον και με βαθύτερο νόημα για το Περιβάλλον και ειδικότερα για το μέλλον της περιοχής μας αποδείχτηκε η ταινία, καθώς το θέμα της αφορά τα τόσα καλά και τις τόσες ομορφιές που μας προσφέρει η φύση, αλλά και τις τρομερές και πολύ ζημιογόνες συνέπειες και επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα στην Γη από την αλόγιστη χρήση της από τους ανθρώπους, αλλά και πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτή η αντίστροφη μέτρηση που έχει αρχίσει, της καταστροφής της και αυτοκαταστροφής μας.

Την προβολή παρακολούθησαν Νέοι, Νέες και κάτοικοι όλων των ηλικιών από άντρες και γυναίκες καθώς και μικρά παιδιά.

Στην προβολή παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης, ο πρόεδρος του Σωματείου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος κύριος Χαράλαμπος Καζαντζίδης με μέλη του Σωματείου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Τεντσογλίδης Ηλίας και μέλη του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Λευτέρη Ιωαννίδη και την Δημοτική Κίνηση Κοζάνης "Κοζάνη – Τόπος να ζεις" μαζί με τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για την συνεργασία στην προβολή της ταινίας και την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Γεωργιάδου για την πολύ ωραία αυτή ιδέα.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Κοινότητας Πεχλιβανίδη Θεοχάρη για την όλη στήριξη του και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ανέργων Ηλία Σισμανίδη για την συμβολή του στην φιλοξενία μας μετά την προβολή της ταινίας, τον Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο Τετραλόφου για τις καρέκλες και την Τριανταφυλλίδου Δέσποινα από το Ρυάκιο για την μεταφορά τους.

Τέλος ευχαριστούμε την Επιτροπή της Ενορίας του χωριού μέσω του Περισανίδη Ιωάννη (μπαρμπαΓιάννη) και την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για την παραχώρηση του ηλεκτρικού ρεύματος και όλους όσους παραβρέθηκαν στην προβολή αυτή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 20:49