Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 21:16

Η αφρόκρεμα της Jazz στην Κοζάνη. Ο Χρήστος Ραφαηλίδης, Πέτρος Καμπάνης, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και οι Τρίο APOPSIS σε δύο μοναδικές συναυλίες

rafailidesΗ Κοζάνη έχει μουσική παράδοση και σήμερα διαθέτει σημαντικούς μουσικούς με δραστηριότητες όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά στην Ελλάδα και rafailid_kozστο εξωτερικό. Η τζαζ, ένας παγκόσμιος μουσικός δρόμος, διατηρεί μια από τις πιο αξιόλογες «παροικίες» στην πόλη μας.

Με αφορμή την συμπλήρωση...

rafailidis_afisa100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κοζάνης, οργανώνονται από τον Δήμο δύο συναυλίες όπου θα συναντηθούν σημαντικοί Κοζανίτες μουσικοί.
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

• Τρίο APOPSIS, που αποτελεί την συνέχεια του συγκροτήματος των Blue Train που δημιουργήθηκε στις αρχές του 1991 από τους: Γιώργο Τζούκα στο πιάνο, Μανώλη Κουτσουνάνο στα τύμπανα και Λάκη Τζήμκα στο ακουστικό μπάσο.

• Χρήστος Ραφαηλίδης quartet. Ο Χρήστος Ραφαηλίδης, με σημαντική καριέρα στη Νέα Υόρκη θα εμφανιστεί με τους συνεργάτες του, Μπόντεκ Τζάνκε ντράμερ, Πέτρος Καμπάνης μπάσο και στο τραγούδι μαζί τους η Εύη Σιαμαντά.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

• Μια συνάντηση με πολλούς αυτοσχεδιασμούς. Ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο, ο Μανώλης Κουτσουνάνος στα τύμπανα, ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και ο Γιώργος Τζούκας στο πιάνο

Στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης 9 μ.μ.rafailidis1
Γενική είσοδος 10 €

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2012 17:14